** Kentsu Productions Pääsivu ** Mielikuvittamo **

** Kreisi Drakkis & PikkuHirviöt ** Orlochlessin Torni **

** Yhteystiedot ** KenNetti **

Copyright © 1985-2013 Kentsu Productions Oy Ltd
Viimeisin päivitys: Joulukuun 22, 2012

Viimeisimmät Uutiset
Päivitys 22. 12. 2012

Joululahjana kaikille ystävilleen Kentsu Productions tarjoaa vihdoinkin kokonaan uusitun Saunaseikkailu-sivuston! Paljon uusia kuvia, hirveimpiä salaisuuksia, mustinta huumoria ja pelottavimpia penttahiittisiä. Eikä muutenkaan ihan jouluinen aihe, kun pääosassa on Suomen kesä, kauneimmat järvimaisemat ja suuri joukko alastomia ihmisiä ja olentoja. Heikkohermoisten on syytä kiertää tämä uusi Saunaseikkailu kaukaa!

Orlochlessin Tornin sivusto odottaa vielä suurpäivitystään, kuten myös Kreisi Drakkis & PikkuHirviöt ja Mielikuvittamo -osastot. Näiden osastojen "etusivut" on kuitenkin päivitetty korjatuin linkein. Valitettavasti tällä hetkellä muut kuin "etusivut" ovat vielä päivittämättömiä sivuja joiden päälinkit eivät toimi (lukuunottamatta Saunaseikkailua). Pahoittelemme seikkaa ja pyrimme korjaamaan tilanteen ensi vuoden puolella!

Tämän päivityksen myötä toivotamme kaikille ystävillemme Oikein Iloista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2013!

*************

Aiemmat Uutiset

1.1.2012
Orlochlessin Tornin etusivu päivitettiin vihdoinkin - mutta varsin haikeissa merkeissä. Koko Torni-sivustolle on tulossa mittava päivitys, mutta nyt toistaiseksi testaillaan paria ensimmäistä sivua... Lisäksi Mielikuvittamo-sivu sai myös vuosien odotuksen jälkeen mielenkiintoa herättävän pääkuvan.

4.5.2010
Kentsu Productions aloittaa 25. vuotensa hyvin vaatimattomissa merkeissä. Mielikuvittamon puolelle ilmestyi lähinnä Kennethin ansiolista ja myös Ken on Kenneth? -osuus päivitettiin. Orlochlessin Torni -sivuston pääsivu päivitettiin yhdettätoista kesää varten, mutta muilta osin uutta ei vielä ole. Tämän pikkupäivityksen myötä toivotamme kaikille ystävillemme oikein aurinkoista kesää 2010!

23.9.2009
Kentsu Productions onnittelee Orlochlessin Tornin hovisäveltäjää Chisua upean uunituoreen levyn johdosta! PikkuHirviöt bilettävät lastenhuoneessa riemukkaan "Baden-Badenin" tahdissa, kun taas Drakkis ja Monzarella rakastavat koskettavaa ja kaunista "Yksinäisen keijun tarinaa". Chisun uusi levy Vapaa ja yksin on nyt kaupoissa! Hae omasi ennenkuin loppuvat.

31.7.2009
Vhdoinkin! Kenneth Sundbergin luomat Halloween-elämykset sekä Hyvinkäälle että Espooseen ovat pitkän odotuksen jälkeen tarkasteltavina Mielikuvittamon puolella. Myös Orlochlessin Torni -sivustolle on saapunut kauan odotettu valokuvallinen seikkailu! Tälle Kentsu Productionsin viralliselle saitille on kuitenkin edelleen odotettavissa suurehko päivitys, jonka yhteydessä mm. Orlochlessin Torni -sivuston muita sivuja päivitetään ja uusitaan. (Aikataulusta emme kuitenkaan enää uskalla sanoa yhtikäs mitään). KenNetin puolelle ilmestyy jouluun 2009 mennessä PALJON uutta. Maltti on siis valttia!

*************
English-speaking visitors
can now finally experience
The Tower of Orlochless
in an English nutshell
accompanied with a
gorgeous image gallery!

******************

Toivotamme Sinut
lämpimästi tervetulleeksi
Kentsu Productions
in nettisivustolle. Saittimme yli 600 kuvaa ja lukematon määrä tekstiä antavat hyvin perusteellisen kuvan Kentsu Productionsin toiminnasta
ja mielikuvittaja Kenneth Sundbergin taidoista.

Tämä Kentsu Productionsin saitti on muun muassa Kreisi Drakkiksen & PikkuHirviöiden virallinen koti. Tietokantamme sisältää myös laajan esittelyn Särkänniemen elämyspuistossa sijaitsevasta Orlochlessin Torni -kummitusjunasta.

Kenneth Sundbergin intohimoihin kuuluu paljon muutakin kuin Kentsu Productionsin projektit. Omalle domainilleen muuttanut täysin uudistunut KenNetti -sivusto keskittyy Kenneth Sundbergin harrastustoimintaan. KenNetti toimii muun muassa Suomen epävirallisena Disney-teemapuistojen puolestapuhujana.

Otathan "surffatessasi" siis huomioon, että mielikuvittaja Kenneth Sundbergin nettituotokset jakautuvat peräti KOLMELLE eri sivustolle. Niin kauan kun näet sivun ylälaidassa "Kentsu 20 Vuotta" -logon, olet siis tällä Kentsu Productionsin virallisella saitilla (www.kentsuproductions.com). KenNettiin klikatessasi siirryt domainille www.kennetti.fi, jonka aikaisempi osoite (Ken's Corner) www.kolumbus.fi/kenneth.sundberg toimii tällä hetkellä lähinnä vanhojen, päivitystä odottavien sivujen arkistona.

***********************

H U O M I O !
Mikäli näiden sivujen vasemmassa laidassa olevien kuvien välissä on hirvittävästi tyhjää tilaa, syy saattaa johtua selaimesi kirjainkoko-määrityksestä. Kirjainkokoa pienentämällä nämä sivut voi saada näyttämään siltä, miltä niiden on tarkoitettu näyttävän.

***********************

________________________________

Kentsu Productionsin
virallinen nettisivusto

© COPYRIGHT 2002-2013 Kentsu Productions Oy Ltd. Lukuunottamatta muutamia valokuvia, kaikki sivustoon liittyvät tekijänoikeudet omistaa Kenneth Sundberg ja Kentsu Productions. Tämä sivusto esittelee mielikuvittaja Kenneth Sundbergin kaupallista taidetta. Kentsu Productions ja Kenneth Sundberg eivät edusta tällä saitilla mainittuja käyttöoikeuksien haltijoita tai heidän näkemyksiään. Jos Sinun mielestäsi jokin kuva tai muu materiaali ei saisi olla tällä saitilla, ole ystävällinen ja OTA YHTEYTTÄ Kenneth Sundbergiin, niin voimme nopeasti ratkaista ongelman.

________________________________